Google Arama
İslamiyet
Atatürk
Türk Tarihi
Bozkurt
9 Işık Doktrini
Türk Milliyetçiliği
Turan Coğrafyası
| AKePe'nin Yalan Dünyası |
|
|
|
| YaSevYaTerkEt tarafından yazıldı. |
| Çarşamba, 03 Şubat 2010 07:15 |
|
Meclis Genel Kurulunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer hakkında verilen gensoru önergesinin görüşmelerinde kavga çıktı.
Önerge sahibi olarak konuşan MHP'li Osman Durmuş'un "Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen hanımefendiye, 'Gülhane'ye gelmeyin' demişler. Sizi beyaz önlüklüler sizi, 3-5 kuruşu görünce kendinizi ne sanıyorsunuz?
Peygamber olarak anılan bir Başbakan'ın eşini nasıl kabul etmezsiniz. 3-5 kuruş paranıza mı güveniyorsunuz? Sizin muayenehanelerinizi kapatsın da bir görün'' şeklindeki sözleri üzerine ortam gerildi.
Milletveki Sayın Osman Durmuş'un bu sözlerine AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, ''Ne AK Parti'nin içerisinden, ne AK Parti'ye gönül verenler içerisinden bugüne kadar 'peygamber' diyen çıkmıştır. ( Varan 1 )
Bozdağ'ın sözlerine yanıt veren MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, internet sitesine girildiğinde, AK Parti eski il başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Eser'in, 14 Kasım 2008'deki konuşmasında, Başbakan'a bağlılığını belirttikten sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ''Bizim için adeta ikinci peygamber'' dediğini öne sürdü.
Peygamber gibi anılmanın, bir hakaret gibi düşünülmemesi gerektiğini belirten Durmuş tam tersine Erdoğan'dan, peygamberlik benzetmesinden dolayı, hicap duyup, milletten, Müslümanlardan ''Estağfurullah ben peygamber değilim'' demesini beklediğini söyledi.
Ve işte AkePe'nin yalanının ispatı; AK Parti eski il başkanı, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Hakkı Eser'in, 14 Kasım 2008'deki konuşmasının video kaydı;
|
| Son Güncelleme: Çarşamba, 03 Şubat 2010 07:28 |
Ey " TÜRK "

Anketler
Arama
Mehter Tarihi
Dosya Arşivi ( Powerpoint )
Kimler Sitede
Şu anda 1 konuk çevrimiçiRastgele Resim

Ermeni Meselesi
Reklam
Terör - Terörizm
İstatistikler
Üyeler : 1İçerik : 213
Web Bağlantıları : 6
İçerik Tıklama Görünümü : 42037



